Over mij

Paardenfluisteraar? Niet echt.. eerder een nuchtere en resultaatgerichte HR professional en coach. Zeker niet zweverig, maar wel met gevoel. Vanuit jarenlange HR ervaring in (non) profit organisaties ben ik altijd bezig geweest met mensen en hun ontwikkeling. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling.

De ervaringsgerichte manier van paardencoaching helpt om snel en effectief tot de kern te komen. Dit past goed bij mij omdat ik houd van een directe aanpak vanuit verstand en gevoel. En laat dat laatste nou iets zijn waar paarden weer heel goed in zijn, een mooie combinatie dus! En o ja, naast het coachen met paarden, zit ik zo af en toe ook nog op het paard: Heerlijk om op het strand in volle galop door de branding te gaan!

Kennismaken

Door het paard kwam ik dieper op gevoelsniveau waar ik met normale coaching door te praten niet zo snel zou zijn gekomen. Bizar hoe het paard direct reageerde op alles wat ik dacht, deed en zei en ik daardoor ook heel bewust werd van wat er in mij speelde. Carlien is nuchter, met een rustige energie, liet me respectvol ‘los’ en stelde rake vragen die me verder in het proces hielpen. Voor mij een ontzettend waardevolle ervaring. Een soort speed-sessie; direct de juiste diepte in in korte tijd.

businessmanager HR adviesbureau

Carlien is een fijne coach die met doorvragen tot de kern doordringt met het doel voor ogen.  Dat maakt het coachen met paarden heel bijzonder en geeft veel inzichten. Eigenlijk wijst het paard je de weg als je hiervoor “open” staat.  Mijn ervaring met de paardencoaching is zeer positief en bevestigt dat de route die ik ingeslagen ben de juiste is.

Anita GoesHR Business Partner Holland Casino